Jouw coach

Sharon Cobert

Gaat samen met jou op pad om jouw ultraleven te creëren. Haar levensmotto: ‘A winner is a dreamer who never gives up’

Komende activiteiten

DISC

Heel vaak lopen we vast omwille van communicatie. Of het gevoel niet begrepen te worden.

Je snapt niet waarom iemand doet wat hij doet. Het raakt jou en hierdoor krijg je frustraties. Dit kan zowel op het werk als in jouw privéleven.

DISC is een model, ontwikkeld door Dr. W. M. Martson, en brengt ons voorkeursgedrag en communicatiestijl in kaart. Hiermee leer je je eigen voorkeuren in verschillende situaties begrijpen en leer je ook de anderen begrijpen. Je krijgt een zicht op wat jezelf en anderen motiveert.

Het is opgebouwd uit 4 persoonlijkheidsstijlen. Hoe je scoort op deze stijlen representeert jouw voorkeursstijl.

Het begrijpen van deze 4 stijlen helpt je om beter te communiceren, conflicten te voorkomen of te verminderen, de verschillen in anderen te waarderen, vertrouwen te winnen en anderen positief te beïnvloeden.

 

DISC-Analyse

Als gecertificeerde DISC trainer kan je bij mij terecht voor jouw persoonlijke analyse, maar ook voor workshops in teamverband.

De analyse omvat een online vragenlijst. Je krijgt een beeld over jezelf, hoe je functioneert onder stress en hoe je jouw talenten inzet in je (werk)leven.

Tijdens een 1-op-1 gesprek worden de resultaten onder de loep genomen zodat je met concrete tools aan de slag kan.

Deze analyse kan apart worden afgenomen of in combinatie met een coachingstraject.

Ook is het zeer waardevol als workshop binnen een teamsetting. Het zorgt voor een open communicatie, werkt teambevorderend en verlaagt frustraties.

DISC FACTOR

DISC DISC Analyse

50