Het centrum

Een plaats waar je je midden in het centrum van Eeklo kunt terugtrekken. Waar je jezelf kunt zijn en je volledig kunt richten op je persoonlijke en fysieke ontwikkeling.

We kozen voor een ietwat verdoken ruimte waarbij de industriële look van het fabriekspand wordt gecombineerd met natuurelementen. Een look-and-feel die groen, rust, openheid, licht en balans uitstraalt.

In de fysieke ruimte vind je een functionele muur, losse materialen en enkele self-powered toestellen. Voor een natuurlijk gevoel staat alles op kunstgras, waarop je zelfs met blote voeten kunt trainen. Geen klassieke fitnessruimte dus.

De cyclingruimte is een energieke ruimte waarbij individuele beleving centraal staat en de verlichting mee de sfeer bepaalt.

Natuurlijk is er ook een aparte kleedruimte en een grote, ruime inloopdouche. Ook hier kozen we voor dat tikkeltje meer luxe, zoals je het ook thuis gewoon bent.

Centraal tussen alle delen is er een cosy corner met een grote industriële tafel. De ideale plek om gezellig te praten terwijl je iets drinkt of om rustig iets te lezen terwijl je wacht. Hier worden ook de workshops voor grotere groepen gegeven.

Tot slot is er nog de volledig afgescheiden ruimte voor de mindcoaching. Een ruimte waar je rust, veiligheid en geborgenheid ervaart. Perfect voor de 1-op-1 coaching dus. Masterminds en workshops met maximaal 8 personen kunnen hier in een ongedwongen setting doorgaan.

Timmy Claeys

Timmy

Personal Trainer
Sharon Cobert

Sharon

Mind Coach

2 persoonlijkheden die elkaar perfect aanvullen, zowel privé als professioneel
B eweging en bewustzijn om balans te vinden is onze missie

U itersten op sportief vlak: Timmy sport voor ons twee, terwijl Sharon liever de rust opzoekt met een goed boek
L inde, onze dochter heeft de energie van papa, de looks van mama en de koppigheid en doorzetting van ons beiden
T rouwden op de dag dat we exact 10 jaar samen waren. Ons trouwfeest hielden we in de middelbare school waar we elkaar leerden kennen
R eden beiden met een oude Volvo als eerste wagen
A frika heeft een speciaal plekje in ons hart: de roots van onze zoon, Mamady, liggen hier

Volg ons verhaal, van bij de start tot nu, via deze tijdlijn:

Onze gegevens:

2B Ultra – Nutribelco VOF
Melkerij
9900 Eeklo
BE 0898 216 733

info@2bultra.be
0497 21 16 68 (Timmy)
0497 12 67 03 (Sharon)

Lees hier onze algemene voorwaarden

Een vraag?

Contacteer ons