Jouw coach

Sharon Cobert

Gaat samen met jou op pad om jouw ultraleven te creëren. Haar levensmotto: ‘A winner is a dreamer who never gives up’
Loopbaanbegeleiding

Komende activiteiten

Loop jij vast in je job?

Je leeft maar 1 keer”, een uitspraak die we allemaal wel al eens te horen kregen. Het is mijn passie om mensen bewust te maken van deze uitspraak. Als je ’s morgens uit je bed komt en het gevoel hebt te moeten, als je leeft van weekend naar weekend, dan zit er iets niet goed. Als je het gevoel hebt dat je leven een race is en jij erachteraan holt, durf dan even stilstaan en kijken wat er aan de hand is.

Ik neem je graag even mee in mijn verhaal. Als kind en jongere was ik een mondige, sociale meid met een serieuze portie perfectionisme. Ik streefde dan ook vaak naar de beste resultaten. Op het einde van de secundaire school voelde ik reeds aan dat een sociale richting mijn ding zou zijn. Toch liet ik mij overhalen om te kiezen voor de wetenschappen. Ik startte het 1ste jaar farmacie maar kwam er al snel achter dat daar mijn droom niet lag. Ik veranderde van studierichting. 5 jaar later studeerde ik af als Pedagoog en had ik tevens mijn lerarenopleiding op zak.

Ik ging direct aan de slag als leerkracht op een school voor ASO, TSO en BSO, maar voelde dat er meer nodig was om voldoening uit mijn job te halen dan enkel lesgeven. Ik hielp vrijwillig mee aan de leerlingenbegeleiding om 5 jaar later als fulltime leerlingenbegeleider te mogen fungeren.

Er kwamen in tussentijd 2 kindjes bij en de afstand naar het werk begon stilaan te wegen. Opnieuw werd het tijd om een andere richting in te slaan.

Ik schoolde mij bij om als mindset coach een eigen centrum op te starten. Samen met mijn man ontstond 2B Ultra, een centrum voor body & mind waar we mensen naar hun ultra versie proberen te tillen.

Tijdens mijn coachingstrajecten merk ik dat mensen heel vaak vastlopen vanuit hun job. Tijd dus om via loopbaanbegeleiding mensen te gaan helpen. Want dat is mijn missie: mensen leren genieten van het leven, positief in het leven staan, stappen durven zetten naar hun ultra leven. Via coaching technieken, gerichte oefeningen en rechttoe rechtaan gesprekken help ik mensen van punt A naar punt B. Het is niet omdat je iets goed kan, omdat je het jaren hebt gedaan, dat je het ook nog graag doet! Nadenken over je kwaliteiten, je talenten maar ook je passie zorgt voor de vleugels aan je loopbaan. Je mindset over je huidige job veranderen, of op zoek naar een nieuwe job? Laten we het samen ontdekken!

Als loopbaanbegeleider gaan we samen op pad. Ik ben je gids en via gerichte opdrachten leer je jezelf kennen en werpen we een licht op jouw pad.

Mijn grote voorbeeld, Nelson Mandela zei ooit “ A winner is a dreamer who never gives up”. Er is heus veel meer in het leven als je er maar durft voor gaan en durft de juiste vragen te stellen en te beantwoorden!

 

Mijn favoriete thema’s:

 • Balans Werk – gezin – me-time
 • Positieve mindset & bewustzijn
 • Doelen stellen en stappen zetten
 • Zelfvertrouwen
 • Communicatie
 • “Ik weet niet wat ik wil”
 • “Ik weet wel wat ik wil maar niet hoe ik daar geraak”
 • Motivatie
 • Life management (want time management bestaat niet 😉 24u zijn 24u)
 • Studiekeuzebegeleiding
 • Persoonlijke missie en visie
 • Persoonlijkheidsanalyse obv DISC

 

Loopbaanbegeleiding: iets voor jou?

Werken met een glimlach of de uren aftellen? Op maandag opstaan met een goed gevoel of al uitkijken naar het volgende weekend of de volgende vakantie? ‘s Nachts piekeren over je baas/collega’s en de communicatie op het werk of nagenieten van een schitterende teambuilding?

Allen belangrijke vragen als het gaat over jouw job.

Maar DE vraag is: bepaal jij het pad van jouw loopbaan?

 

Wil je…

 • plezier en voldoening uit je job halen?
 • energie halen uit je job en met een glimlach van en naar het werk gaan?
 • je ambities waarmaken?
 • inzicht krijgen in je competenties, talenten, waarden, persoonlijkheidskenmerken, … en hoe je daar het best mee om kan gaan op de werkvloer?
 • balans tussen werk en privé tijd weer op punt stellen?
 • weten hoe je verder moet (na ontslag/ burn-out/ ziekte)?
 • weten of dit nu echt de job is waar je nog jaren in verder wilt?
 • nagaan of zelfstandigheid, een eigen zaak iets voor jou is?

 

Als professionele en gecertificeerde coach bij Team Loopbaan van Yourcoach, help ik je om deze vragen aan te pakken en uit te klaren.

Wat maakt loopbaanbegeleiding bij Team Loopbaan zo uniek? Mijn collega Benjamin Ball legt het graag uit:

 

Loopbaancheques?

Voor wie?
Voor iedere werknemer of zelfstandige die aan de slag wilt met zijn of haar loopbaanvragen.

Als je een job hebt, kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Via loopbaancheques betaal je maar 40 euro voor de eerste 4 uur loopbaanbegeleiding. Daarbovenop kan je nog eens voor 40 euro 3 uur begeleiding aanvragen.

Wanneer kom je in aanmerking voor loopbaancheques?

Check het hier.

Hoe je de loopbaancheques precies aanvraagt legt mijn collega Tom Hallez graag uit: