Jouw coach

Sharon Cobert

Gaat samen met jou op pad om jouw ultraleven te creëren. Haar levensmotto: ‘A winner is a dreamer who never gives up’
Mindcoaching

Komende activiteiten

1-op-1 mindcoaching

Sharon luistert naar jouw verhaal en helpt je de juiste balans te vinden.

Als Master in de Pedagogische wetenschappen en jaren ervaring met socio-emotionele ondersteuning van adolescenten binnen het secundair onderwijs is het Sharon haar missie om mensen gelukkig en vanuit de juiste mindset in het leven te zetten.

Elk coachingtraject verloopt via het TGOROW-model (Topic – Goal – Outcome – Reality – Options – Way Forward) en is een combinatie van klassieke coachingstechnieken, NLP technieken en inzichten uit tal van opleidingen, boeken en eigen ervaringen die Sharon opdeed.
Het vertrekpunt is altijd ‘de stickman’.

Dit model is uitgevonden door Dr. Thurman Fleet in 1934. De stickman representeert de mind in 2 delen:

 • de bewuste geest
 • en de onbewuste geest

Je bewuste geest is het deel dat bewust nadenkt over de dingen. Het omvat jouw gedachten.
Je onbewuste is als een grote harde schijf die alles opslaat wat je ooit in je leven gehoord, gezien, gevoeld of geproefd hebt.
Het slaat een veel grotere hoeveelheid informatie op dan je bewuste geest. Alle oude, niet-helpende gedachten, angsten, emoties zitten hierin opgeslagen.

Een simpel voorbeeld:

Stel dat je als kind ooit geschrokken bent van een hond. Dan kan het vandaag zijn dat je als volwassene telkens als je een hond ziet achteruitdeinst en nog steeds bang bent van honden.

Je onbewuste deel is veel krachtiger dan je bewuste geest.
Tijdens coaching gaan we samen intensief aan de slag om jouw doel te bereiken. Hierdoor word je je bewuster van deze belemmerende gedachten in je onbewuste. En kan je er komaf mee maken.

Bij elke stap die je neemt, krijg je de gepaste tools en transformatietechnieken aangereikt zodat jij je ultraleven kan creëren.

 • Je durft eindelijk voor jezelf te kiezen.
 • Je krijgt weer zelf de regie over je leven.
 • Je leeft bewust.
 • Niets moet. Alles is mogelijk.

 

PRAKTISCH

Het coachingtraject bestaat uit gesprekken van 60 tot 90 minuten. En dat ongeveer om de 14 dagen. Na elke sessie ga je zelf aan de slag met de gekregen tools. Dit is een absolute voorwaarde om echt te groeien.

Deze sessies kunnen zowel online doorgaan via videochat als in ons centrum te Eeklo.

 

Mind Coaching Mini

1902 sessies

Mind Coaching Maxi

90012 sessies

Online programma's

Omdat niet iedereen nood heeft aan 1-op-1 ondersteuning, maar er absoluut ook meerwaarde zit in zelf aan de slag te gaan om je mindset aan te pakken, ontwikkelde Sharon enkele online programma’s.

Deze programma’s kunnen thuis worden gevolgd. Je werkt op je eigen tempo, wanneer het jou past.

Daarnaast blijft Sharon ervoor zorgen dat er steeds voldoende ondersteuning en opvolging is zodat je werkelijk vooruitgang boekt en er een (virtuele) schop onder de kont wordt gegeven indien nodig.

 

Programma ‘Mijn Ultra Mind’

Wil je uit de ratrace stappen?

Wil je terug me-time hebben en frustraties beter de baas kunnen?

Stoppen met roepen tegen je kinderen, je partner, je collega’s en alles leren over een positieve mindset?

Dit programma werd specifiek ontwikkeld voor mama’s die de balans in het leven kwijt zijn. Heb je als vrouw/ mama ook genoeg van altijd de perfecte mama te zijn en daarbij jezelf te verliezen? Neem dan snel even een kijkje op pagina voor Mamacoaching.

 

Workshops en Masterminds

Tijdens een- of meerdaagse workshops en masterminds (boekstudies) werken we in kleine groepen rond uiteenlopende thema’s over gezondheid, beweging en mindset. De workshops en masterminds kunnen ook op maat worden aangevraagd en zijn ideaal voor bedrijven, collega’s of een groepje vriend(inn)en die op zoek zijn naar een inspirerende en motiverende activiteit.

Mogelijke thema’s zijn:

 • Het boek ‘Je wordt wat je denkt’ – Inge rock
 • Het boek ‘Think and grow rich’ – Napoleon Hill
 • Workshop Ik hou mezelf voor de gek
 • Workshop Doelen stellen
 • Workshop Boost je zelfvertrouwen