2B Ultra retreats

Your moment of growth

  • Weg uit de dagelijkse rush
  • Body & Mind worden samen uitgedaagd
  • In een prachtige setting, all in.
  • Naar huis met nieuwe inzichten en tools
  • Begeleiding door ervaren en gediplomeerde coaches
  • Samen met een groep gelijkgestemden

Ben jij klaar om te groeien?

Beweging – Bewustzijn – Balans (- Business)

Je beleeft een onvergetelijke retreat terwijl je aan jouw persoonlijke groei werkt. Workshops van lichaamswerk afgewisseld met mindsetwerk. Denk aan verbindende sessies, sessies waarin je jezelf tegenkomt, creatieve sessies, theoretische inhouden,… Dit allemaal omringd door gelijkgestemden en begeleid door professionals.

The only way that we can live, is if we grow. The only way that we can grow is if we change. The only way that we can change is if we learn. The only way we can learn is if we are exposed. And the only way that we can become exposed is if we throw ourselves out into the open. Do it. Throw yourself.

C. Joybell C.

Retreat

BUSINESS

Vanaf

€ 895 excl

  • Niet alleen body & mind, maar ook business
  • samen naar flow voor jezelf en je bedrijf

Retreat

Personal

Vanaf

€ 595 incl

  • Body & mind
  • jezelf opnieuw ontdekken en leren omgaan met stress

Over Timmy & Sharon

Wij geloven en kennen de kracht van de combinatie body & mind en weten wat een impact het kan hebben. Tijdens eerdere begeleidingen, masterclasses, workshops en onze eerdere retreats zagen we welke resultaten dit teweegbrengt en besloten we hier een vervolg aan te breien.

Onze kennis en eigen ondervindingen, in combinatie met onze jarenlange ervaringen, zorgen voor de ideale mix om jou te doen groeien en ontwikkelen op persoonlijk vlak.

Even weg uit de rat race van de dag en even niks moeten, dat zijn essentiële ingrediënten om echt tot inzicht te komen die voor verandering zorgt.

We nemen je graag mee in onze bewezen, (wetenschappelijk) onderbouwde technieken zodat ook jij dat leven kan gaan leiden dat je wilt. DIt allen in balans, zodat het leven fun blijft en je met een glimlach opstaat en voldaan ‘s avonds de dag weer kan afsluiten. Jij hebt de touwtjes in handen en we helpen je om die touwtjes te grijpen en vast te houden. Gedaan met geleefd worden.

Nice to meet you

Jouw 2B Ultra retreat coaches

Timmy Claeys

Personal trainer & coach

Timmy Claeys (1984) studeerde Master in de Bewegingswetenschappen aan de KULeuven. Na meer dan 10 jaar als medevennoot in een grote, klassieke fitness besloot hij het roer om te gooien. Een kleinschalig centrum met vooral oog voor persoonlijke begeleiding, dat werd zijn nieuwe doel. Lichaamswerk en gezondheid zijn de stockpaardjes van Timmy.

Sharon Cobert

Mind- & businesscoach

Sharon Cobert (1985) studeerde Master in de Pedagogische Wetenschappen aan de UGent. Na 11 jaar ervaring in het onderwijs werd het tijd om de balans met het gezin voorop te stellen. De begeleiding van volwassenen om sterker in het leven te staan en dromen na te jagen is waar zij voor gaat. Als businessmentor zorgt zij voor de shot onder je kont.